neděle 29. listopadu 2009

War Cry Online Preview

War cry online mmotps online
Nejnovější titul od Hanbit Soft a T3 Entertainment, War Cry skrývá na TPS hru hodně překvapení. Prvně byla tato mmorpg představena na GStar2008, potom následovaly nějaké Closed Beta testy. Vzhledem k představení hry na GStar2009, hra přišla se spoustou změn, například uživatelsky příjemný systém a změny v rovnováze mezi postavami.
War Cry online je typ hry pro FPS a TPS fanoušky, co rádi zabíjejí ostatní hráče různými způsoby. Příběh hry a téma čerpá z fantasy středověkých dob a mixu různých období ze science fiction.
Jeden z unitkáních prvků, které může War Cry online nabídnout, je množství druhů zbraní, které každá postava může použít. Oproti průměrné TPS online hře můžete ve War Cry použít magii, meče, dvě sekery, dvě dýky a různé typy pušek, podle toho jakou postavu si vyberete.
Ovládání je skoro totožné s běžnou FPS/TPS hrou, WASD pohyb a čísla 1-4 pro změnu zbraní atp. Hra má taky levelovací systém, čím více zabijete hráčů během jedné hry, tím více skill pointů získáte na naučení se různým skillů během této hry.
Jsou zde dvě různé frakce, Horda a Empire(Císařství). Každá frakce má zrcadlového hrdinu oproti druhé straně. Například Empire Alchymista má podobné skilly, zbraně a kouzla jako Shaman od Hordy. Každá strana má čtyři hratelné hrdiny. Dřív jich bylo celkem 20, ale kvůli změnám rovnováze byl počet hrdinů snížen. To je fajn, protože me víc zajímá rovnováha než počet hrdinů, kteří můžou být v blízké budoucnosti přidáni. Pokud se chcete mrknout na všechny hratelné postavy, koukněte se dolů:


Očekávajte korejskou Open Betu hry War Cry online někdy nazačátku roku 2010. Ohledně mezinárodní lokalizace hry, je plánováno otevření hry pro Evropu a Japonsko.

Vývojáři: T3 Entertainment
Poskytovatel: Hanbit Soft Korea
Stránka hry: http://warcry.hanbiton.com/

Zdroj: http://steparu.com/previews/mmo-fps-previews/423-war-cry-online-preview

0 komentářů:

Okomentovat