čtvrtek 26. listopadu 2009

Novinky od Steparu - 22.11 - 26.11 2009

Dnes jsem se domlouval se Steparu, ze stránky s www.steparu.com, že můžu překládat její články o novinkách z cizokrajných mmorpg, většinou korejských nebo japonských, do češtiny a postovat na blog. Takže se těšte na pravidelné překlady a reporty nových čekaných exotických online her. Pro dnešek tu mám pro vás zprávy ohledně pěti titulů, tak se na to vrhneme.


Iris Oline - Open Closed beta 3

Open Closed beta hry Iris online začíná 26. listopadu 2009 a končí 30. listopadu 2009, oproti většině korejských CBT (closed beta testů) budou servery otevřené 24 hodin! To je velká výhoda pro zahraniční hráče. OBCT 3 bude trochu odlišná oproti předešlým. Když vytvoříte postavu, bude automaticky level 20 a dostane příslušnou výbavu, skilly a peníze. Iris Online prošla obrovskými změnami a velkými updaty. Hra je vyvíjena firmou Eya Interactive, kteří dělali také Luna a Legend of Edda online.
Iris online online mmorpg hra zdarma obrázek
Čím více se na hru dívám, tím víc mi připadá, že je podobná Alence z říše divů. Každopádně, je to takový ten roztomiloučký typ hry. Doporučuju vám to zkusit, jelikož dostanete spoustu věcí jen tak a nemusíte tolik grindovat, jako po vydání hry.

Plánovaný čas closed bety
(časy jsou v korejském času a můžou se změnit !)
26. listopad, 2009 až 30. listopad 2009
Servery se pro hráče otevřou ve 3 hodiny odpoledne korejského času, budou online 24/7.

Vývojáři: Eya Interactive
Poskytovatel: Enpang
Stránka hry: http://iris.enpang.com/

poznámka Fuujina: Tohle možná zkusim, kdyžtak podám nějaký info o hře později.


NED online, teaser trailer

NED - The New Era of Fantasy Online je jedna ze tří nových mmorpg, které Wemade Entertaiment plánuje vydat někdy v příštím roce. Byl tak nějak vydán nový teaser trailer. NED online už se nějakou dobu vyvýjí.
Spousta zahraničích hráčů možná minulý rok zkusila Closed Betu hry. Trochu mě zajímá, jak moc hra postoupila ve vývoji, jelikož NED online byla tenkrát jedna z nejočekávanějších her.



Pokud vás teaser dostatečně neuspokojí, na youtube se válí několik videí ze hry v nízké kvalitě. GStar2009 se blíží a očekává se, že se o hře vypustí více informací a médií.

Vývojáři: WeMade Entertainment
Poskytovatel: WeMade Entertainment
Stránka hry: http://ned.wemade.com/


Zwei online video


WeMade Entertainment vypustili nové video hry Zwei Online, které ukazuje několik věcí jako gameplay, povolání postav a pěkně chytlavou hudbu. Zwei bylo původně popůlární japonská singpleayerová hra na PC, která měla dokonce sequel. Hra nevypadá jako sequel Zwei II, která byla trochu propadák.
Grafika vypadá podobně jako originální Zwei, možná trochu lepší. Spousta Zwei fanoušků čekala na tuto hru, tak koukněte na nejnovější Gameplay trailer níže !





Zwei online by se mělo objevit na GStar2009, takže jen chvili počkejte než budeme moct svýma nedočkavýma prackama shrábnout víc médií.

Vývojáři: WeMade Entertainment
Poskytovatel: WeMade Entertainment
Stránka hry: Zatím není


Audition 2 Online trailer

Herní portál od Yedang Entertainment známý jako Ndolfin odhalil nový CG trailer k jejich přicházející hře Audition 2 online.
Je to sequel původní celosvětově populární taneční hry Audition. Smutné je, že trailer neukazuje ani kousek gameplaye. Sice to nejspíš všechny fanoušky Audition uspokojí, jelikož se dlouho nevědělo, jestli se na sequelu pracuje nebo ne.
Níže máte trailer k Audition 2 v HD kvalitě.



Upozornění od Fuujina : Trailer obsahuje příliš chytlavou muziku.

Officiální stránka ještě nebyla spuštěna, ale můžete se podívat na stránku Audition pro GStar2009 tady. Najdete tam tři Audition 2 wallpapery, pokud jste zatvrzelí Audition fanoušci.


Vývojáři: Yedang Entertainment - Ndolfin
Poskytovatel: Yedang Entertainment - Ndolfin
Stránka hry: Zatím není


Seven Souls Online

Seven Souls Online od CR Space, také známých jako Cyber Revolutionary Space byla ve vývoji skoro dva roky. CR Space nedávno slavnostně spustili jejich stránku pro hru Seven Souls Online. Najdete tam pár screenshotů společně s nějakými radami do hry a nějakým vysvětlením jak hra funguje. Pokud jste ten typ člověk, který se radši podívá na nějaký trailer než na pár screenshotů, tak máte smůlu, žádný teaser trailer ještě nebyl vydán.
Seven souls online sexy characters
Seven Souls online si bere za cíl dospělou komunitu, tudíž mají sexy vypadající postavy. Hra má mix orientálních, futuristických, západních i východních prvků. Zní to trošku zmateně, co ? Hádám, že budeme muset počkat než vydají gameplay trailer.
Pokud máte o hru zájem, můžete se registrovat na hlavní stránce hry.


Vývojáři: Cyber Revolutionary Space
Poskytovatel: Cyber Revolutionary Space
Stránka hry: http://www.sevensoulsonline.co.kr/ (Korejsky)


Odkazy na zdroje:
http://steparu.com/news/close-beta/412-iris-online-open-closed-beta-3
http://steparu.com/latest-news/413-ned-online-teaser-trailer
http://steparu.com/latest-news/414-zwei-online-cutesy-video
http://steparu.com/latest-news/415-audition-2-online-trailer
http://steparu.com/latest-news/417-seven-souls-online

0 komentářů:

Okomentovat