neděle 6. prosince 2009

S4 League : Stylish eSper Shooting Sports

S4 league online mmotps obrázek
Jdu napravit to, že jsem delší dobu sám nic nenapsal a napíšu vám o skvělé MMOTPS pařbě S4 League. S4 už jsem hrál před zhruba půl rokem až rokem, ale hra se od té doby hrozně změnila. Nicméně pořád ji provozuje poskytovatel alaplaya, který se zabývá hlavně sportovními a netradičními online hrami. Hraní samotné je samozřejmě zadarmo, ale i zde se dá nakupovat v Cash shopu za tokeny, které se platí za reálné peníze. Jsou k dispozici různé zbraně, oblečení a jiné vylepšení postavy.
Stahuje se zabalený klient kolem 500 Mb, Nainstalovaná hra má asi 900 Mb. Po přihlášení do hry si nastavíte svou herní přezdívku, pak vyberete server, jsou rozdělené podle jazyků na anglický, německý a třeba dohromady ruský a polský. Pak vám hra vnutí vytvoření postavy. Na výběr jsou pouze dva účesy, dvě tváře a několik druhů triček a kalhot. Po doskládání postavy hra nabídne tutoriál, který když uděláte, dostanete nějaké bonusové PEN (herní peníze). Tutoriál postupně učí se pohybovat, skákat, odrážet od zdí, střílet atp.
Screenshot z online hry zdarma S4 LeagueScreenshot z online mmotps hry zdarma S4 League
S4 league online mmotps online hra zadarmo s prasečí chřipkou
Co se týče herní lobby, vlevo mám zobrazenou svoji postavu, její tři aktivní zbraně, menší soupis statistik. Vpravo je seznam her s  informacemi o typu hru a počtu hráčů, pod tím mám možnost pro rychlý výběr hry, tréning a jiné možnosti. Nahoře jsou tlačítka pro vstup do shopu, nastavení hry, přehled misí atp.
V obchodě si jde nakoupit za PEN i Cash různé oblečení, účesy i tváře pro unikátní vzhled postavy, některé typy oblečení jsou limitované levelem. Taky jdou nakoupit zbraně, hra nabízí na dálku například semi-automatickou brokovnici, pistoli, dvě SMG, pušku, laserovou verzi sniperky a těžký kulomet a na blízko třeba baseballovou pálku nebo plasma meč. Originálním prvkem hry jsou tzv. licenze - Nemůžete si koupit zbraň, dokud na ni nezískáte licenzi.

Stylish esper shooting sports online mmofps hra zadarmo s prasečí chřipkou Licenční test splníte tak, že vám hra pujčí zbraň, vyzkoušíte si střelbu a přebíjení a pak musíte na střelnici nastřílet určitý počet bodů. Kdyby se vám to náhodou nepovedlo splnit, můžete test zkusit kolikrát chcete. Při splnění dostanete bonus zbraň, pro kterou jste dělali licensi, na 5 herních hodin zdarma.
 Herní módy jsou Touchdown, Deathmatch a Chase. V deathmatchi jde o klasické týmové střílení opačného týmu s tím, že ten tým, který bude mít větší skóre na konci časového limitu nebo dosáhne určeného počtu skóre dřív, vyhrál. V Touchdown se snaží oba týmy ukořistit Fumbi, což je podivný nepopsatelný tvor, který se bere jako míč a musí se sebrat a donést do "branky" nepřítele. Hráč který Fumbiho nese nemá SP, takže nemůže používat speciální schopnosti ani sprintovat.

Oba tyto módy mají poločas, kdy si hráči můžou změnit na jednu ze svých až tří postav, třeba při potřebě změnit arzenál zbraní. Kromě toho uvidíte Fumbi dance. Chase je poměrně nový mód hry, kde jeden hráč "má  babu", jak se česky říká a musí zabíjet ostatní hráče do konce časového limitu. Pokud je všechny pobije, vyhrál. Ostatní hráči získávají body tím, že do něj střílejí a taky, když přežijí do konce časového limitu.
Další unikátní prvek hry jsou mise, kdy máte za úkol třeba zabít 30 lidí SMG, 5krát skórovat v touchdown nebo vyhrát dvakrát Deathmatch a jiné. Po splnění mise se vám odemkne další a dostáváte za to PEN odměny.


Možnosti herního nastavení jsou nesmírně široké, hra podporuje velké množství rozlišení, detajly jdou velmi dobře vyladit a hráč si může dokonce dát své vlastní mp3 soubory jako hudbu do hry. Také jde nastavit na jaké mapě se budou pouštět jaké písničky. Hra má nový clanový systém, také messenger, přidávání lidí do přátel. Také je zde mentorship systém, kde můžete být žák nebo učitel, ale neměl jsem možnost ho prozkoumat.
Hra je dělaná v cell-shading grafice, na to, jak velmi dobře vypadá je nenáročná. V pozadí jsou často velké obrazovky, které zobrazují reálný pohled na vaši postavu a celá hra je laděná do futuristického jemně scifi motivu. Postavy mají vzhledy teenagerů, jak je pro tenhle typ her běžné.

S4 League není sice žádná revoluce, ale je to skvělá MMOTPS akce v cell-shading grafice, která skrývá spoustu hodin akční zábavy v unikátních prostředích, se skvělou doprovodnou muzikou a spoustou možností kustomizace postav. Zbraní je dostatek a každá má svoje použití. Velké plus je, že spousta objektů na mapách je dočasně zničitelná. Je to jedna z mála her, ke kterém jsem se po ukončení prvního hraní vrátil. Dávám jí 9/10 v rámci MMOTPS her.

0 komentářů:

Okomentovat