sobota 5. prosince 2009

GStar 2009 : Aurora Games

Aurora games je nový poskytovvatel online her, který byl spuštěn tento rok kolem července. Můžete zkouknout jejich herní sestavu na http://eng.gamebus.co.kr/ . Na Gstar2009 představili několik svých mezi, mezi nimiř bylo Timesphere online. Koukněte se na zbývající hry společně s jejich trailery, které byly prezentované na největší herní události v Korei.


BBU online

http://bbuonline.gamebus.co.kr/

BBU online je přicházejicí střílečka, která nabízí roztomilé postavy (zase), mysteriózní levely a pěkné animace. Hra se velmi soustředí na speciální kreativní BBU online systém zvuku. Jejich speciální systém pomáhá hráčům najít rychleji polohy monster. Jak se říká, "Lidi rychleji reagují na to, co slyší, než na to, co vidí."



Battle Creature online

http://battlecreature.gamebus.co.kr/

Jejich druhá přicházející hra je Battle Creature online. Je to MMORPG akce která má TCG (Tradic Card game systém) jako herní systém. Jsou zde čtyři unikátní hratelné postavy, různé typy TCG elementů a obrovské množství karet. S balíčkem skládajícím se z magických karet, např. příšer, kouzel, kostýmů, zbraní a hráči můžou zkombinovat balík pro svůj styl hraní a hrát proti ostatním hráčům.



U.N.I.T Online 

http://unitonline.gamebus.co.kr/

 U.N.I.T Online je poslední ze čtyř nových her, je to armádní FPS, která obsahuje všechny původní aspekty akčních stříleček. Hráči si můžou předměty kustomizovat své postavy a můžete kromě hráčů bojovat i proti NPC. NPC mají velmi dobré AI a můžou být dobří jak v tom, když vám pomáhají při misích, nebo když jsou proti vám.





0 komentářů:

Okomentovat