středa 2. prosince 2009

Paperman Online Preview

Gamepot Japan zrušili svůj IP block pro hru Paperman, nebo ho jen zapoměli opravit. Paperman je oblíbená FPS střílečka, protože postavy jsou opravdu jiné. Hra se hraje stejně jako Counter-Strike, ale je to zábavnější, protože střílíte papírové postavy. Spousta lidí psala, že by chtěla hru zkusit, tak teď máte šanci ! Tady máte i pár videí z Closed Bety.



Nyní  je ve hře dostupná spousta zbraní, ale pěkně těžce se farmí. Některé zbraně vám nemusí sedět a skončíte s tím, že si koupíte zbraň která vám fakt nevyhovuje a hra vás pěkně naštve. Například můj známý hrál kolem deseti hodin a koupil si sniperku. Ani nevěděl, že ta sniperka potřebuje dvě rány na zabití. Zbraň vám možná bude něco říkat, pokud hrajete Counter-Strike. Moje tři oblíbené zbraně jsou AK47, Steyr Aug a jakýkoliv typ ostřelovačky.



 Je to povinná pařba pro FPS hráče, Otaku nebo se vám prostě líbí roztomile vypadající postavy. Široké spektrum módů by vás mělo chytit a nepustit měsíc nebo dva. Vemte kámoše a zkuste tuhle hru. Udělat si účet je dost jednoduché, jelikož je to japonská hra a klient má jen okolo 600 mb.



VývojářiGamepot Japan
PoskytovatelGamepot Japan
Stránka hryhttp://paperman.jp/

0 komentářů:

Okomentovat