pondělí 28. prosince 2009

Online herní portál Spigo


Herní portál Spigo nepatří mezi typ portálů, o kterých běžně píšu, vlastně to není ani MMORPG ani MMOFPS. Jde o portál kde hrajete hry v JAVĚ, vyděláváte Spigo body a za ty si můžete pak koupit různé věci v Spigo shopu - například cestovní tašku, plastové spigo karty, kšiltofky, ručníky a jiné předměty s logem Spigo.
Spigo nabízí klasické singleplayer hry jako solitaire, bejewelled, pyramidy aj. taky si můžete s někým zahrát
 texas hold'em, šachy, nebo UNO a každý den máte možnost setřít stírací losy, kde lze vyhrát Spiga nebo taky peníze. Hry také mají Achievementy, za které dostáváte bonusové Spigos.


Spigo nejspíš vydělává na tom, že si lidé platí zlaté členství, které přináší spoustu výhod, google reklamách a taky lidech, kteří na Spigu hrají o reálné peníze. U některých her to jde, ale není to podmínkou.
Jestli si říkáte že Spigo je určitě podvod, tak Spigo je v desítkách různých jazycích a zemích, a co jsem se bavil s různými lidmi na spigu tak ti, co si nechali nějaké dárky poslat, tak jim přišly třeba i do týdne.
Já osobně mám teď přes milion spigů a chystám se vydělat si na pár věcí ze shopu, pak si všechno nechám poslat a napíšu, jestli mi věci přišly nebo ne, kdyžtak přiložím fotky.

Kdybyste chtěli, můžete si mě na Spigu přidat do přátel, mám tam přezdívku Fuujin.

Odkaz na stránku: http://www.spigo.cz

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Myslím že od vás odejde spousta hráčů, kteří si najdou hry jinde - opravdu zadarmo.

Anonymní řekl(a)...

To je pravda i odešlo je to škoda byla tam nejlepší zábava a za druhé je to jen přes učet jinak se tam člověk nedostane i kdyby chtěl----ja bankovní učet nemám takže smula i tak

Anonymní řekl(a)...

Chápu,že nejdříve šlo o to,jak si získat návštěvníky.Ti si zvykli chodit na určité hry na spigu,ale hlavně kvůli chatu.Bylo to bezva,ale za prachy,které má většina z nás vydělá,si to nemůžeme dovolit.Možná by stačilo,mít někoho šikovnějšího v reklamách a nemuseli bychom platit my.Jinak díky ,bylo to fajn.......ale sbohem spigo.....my si dáme spicha na sociální síti!!!!!!!!!!!!!!!

Okomentovat