pátek 4. prosince 2009

Karma : Operation Barbarossa - IJJI Closed Beta

Karma operation barbarossa mmofps střílečka online zdarma na ijji
Na IJJI přijde v blízké době pro naše herní radosti nová MMOFPS pařba od Dragon Fly, se jménem Karma: Operation Barbarosa. Pokud sledujete zahraniční, hlavně korejskou herní scénu, tak jste si určitě tohoto titulu všimli. Jedná se o střílečku s motivem druhé světové války, ovšem s tou zvláštností, že jsou zde také zombie s dlouhými pařáty ala wolverine.

Co mě podle videí překvapilo je, že hra obsahuje také minomety, které někteří hráči nesou a mohou kdekoliv rozložit a používat, stačí k tomu jen jeden hráč. Jinak hra obsahuje zbraně z období druhé světové války, nechybí i raketomety. Zdá se, že hratelné budou tři strany - Sověti, Spojenci a Němečtí nacisté. Hru jsem zatím nehrál, nemůžu nic říct o hratelnosti a módech hry. Jestli jsou zombie i hratelné nedokážu posoudit, ale zdá se podle videí, že ano.
Karma operation barbarossa mmofps střílečka online zdarma na ijji


Closed beta začne na ijji 15. Prosince, zatím na stránce hry není žádný zápis do Closed Bety, stránku sleduju každý den. Zatím se koukněte na screenshoty, videa a artworky této hry. Dávám vám officiální trailer a také nějaké gameplay videa z korejské edice, kde uvidíte zombie i normální hru mezi dvěma stranami.







Stránka hry : http://karma.ijji.com

0 komentářů:

Okomentovat